Cesal by Atlas logo. Cesal Slovakia S.r.o. | On-line rendelés: http://shop.atlashungary.hu | e-Mail: iroda[kukac]atlashungary.hu


BlueDolphin maszkoló szalag, és a 2017-es 'év építőipari márkája' arany fokozatú elismerésről szóló oklevél.
BlueDolphin szalagok képe a háttérben egy delfinnel.
BlueDolphin szalagok az eladótér gondoláján.
BlueDolphin extra erős szalag.
BlueDolphin logók és termékeinek montázsa, egy delfinnel a háttérben.

A BlueDolphin márka termékeinek gyártója a lengyel XL TAPE INTERNATIONAL SP.Z OO, melynek központja Kielce-ben található, több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik. A modern géppark mellett a BlueDolphinTapes egy olyan professzionális laboratóriummal rendelkezik, amely a legmagasabb minőséget biztosítja a gyártott szalagok számára. Ebben a laboratóriumban nem csak saját termékekiket tesztelik, hanem versenytárs vállalatok számára is végeznek ilyen jellegű munkákat. Ezzel biztosítják ügyfeleiknek a legmagasabb minőséget. A minőség ellenőrzés során végrehajtott napi tesztek kiderítik az eltéréseket a gyártói paraméterektől, így ezen termékek nem is kerülnek kiszállításra. Köszönhetően a szalagok magas minőségű gyártásának, valamint a folyamatos ellenőrzésnek, illetve elkötelezettségüknek, a BlueDolphin Tapes a legmagasabb minőséget kínálja.

A szalagok piacán a BlueDolphin szalagok vezető szerepet töltenek be nem csak Lengyelországban, hanem egész közép Európában is. Későbbi fejlesztésük a festékhengerek területét öleli fel, mely nagyon innovatív és sokoldalú technológián alapul. Eredetileg ezt egy japán vállalat fejlesztette ki, mely hazájában több, mint 100 éves múlttal rendelkezik. A festékhengerek előnye a többi gyártó termékeivel szemben a megnövekedett hatékonyság, a gazdaságosság, a fogantyúkra adott 30 év garancia, amelyet a használók kényelme érdekében speciálisan alakítottak ki.

A ragasztók innovációja, amelyet számos laboratóriumi vizsgálat is igazol, hogy a BlueDolphin szalagok a legmagasabb minőségűek és megfizethető árúak. Ezért a vállalat termékeit a szakemberek nem csak Lengyelországban, hanem az EU-országokban és azon túl is használják, mint például az USA, Japán és Ausztrália.

A gyártó nagy figyelmet fordít a kiváló minőségű termékek fenntartására. A piacon kapható legjobb nyersanyagok felhasználásával folyamatosan arra törekszik, hogy javítsa termékeit, így a szalagok és festék kiegészítők mentesek minden hibától és megfelelnek a nemzetközi szabványoknak. A vállalat belső minőségellenőrzési eljárással rendelkezik, ezért minden BlueDolphin termék ellenőrizhető az egész gyártási ciklus során.

Az XL TAPE INTERNATIONAL ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerrel rendelkezik.

A cég megkapta a 2016-os és 2017-es év építőipari márkája neves címet. A díj odaítélése a bizonyítéka a márka minőségének, a szakemberekkel való folyamatos együttműködésnek és a hatékony marketingstratégia megvalósításának.

A professzionális szalagok mellett felületvédő anyagokat, csiszoló és tapétázó szerszámokat, ecseteket, festő hengereket és szetteket, építőipari takarító eszközöket kínálunk a lengyel BlueDolphin-tól. Ezen eszközökre és anyagokra jellemző, hogy hosszú élettartamra tervezték őket, ellenállnak a fénynek és az UV sugárzásnak, garantálják a tiszta vonalakat, bel- és kültéren is használhatók.

A BlueDolphin megbízható a szalagok és egyéb termékek minőségét illetően, így ez garancia az építési munkák során a megfelelő végeredmény kialakítására, ugyanakkor ezen eszközök használata biztosíték a pénz- és időbeni ráfordítások minimalizálására.

A BlueDolphin Tapes internetes oldalai itt (bluedolphin.pl) érhetők el.
A BlueDolphin vállalat logoja.

A BlueDolphin vállalat logoja.Ez a két film a BlueDolphin gyár két promóciós filmje. A felső 2016. márciusában készült, majd 2017 decemberében készült az újabb (az alsó), frissített film.

A BlueDolphin gyár 2012-ben indított egy „Hétvégi festészet” nevű projektet. Ennek keretein belül bárki jelezhette lakásának belső kifestésére irányuló terveit, elképzeléseit. Ezeket a BlueDolphin csapata megvalósította, miközben ezen hétvégi eseményekről videók készültek. A filmekből jó ötleteket lehet meríteni, hogy a BlueDolphin szalagok kis fantázia segítségével milyen sokoldalúan használhatók fel. A videók külön lapon indulnak el a YouTube oldaláról, mert az itt látható előnézeti képeket úgy válogattuk össze, hogy a filmben megvalósuló festésre utaljon. Ezekhez jó szórakozást!

A BlueDolphin YouTube csatornáján rengeteg egyéb eseményről is tudósítanak, érdemes belenézni. A csatorna itt érhető el. A képek és videók a BlueDolphin engedélyével kerültek megjelenítésre.

A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje. A BlueDolphin 'Hétvégi festészet' keretében készült filmje.

Itt három képgaléria található. Az elsőben vegyes képeket találnak a BlueDolphin mindennapjaiból. A másodikban arról értesülhet, hogy mi mindent támogat a BlueDolphin. A harmadik a BlueDolphin kiállításokon, vásárokon való részvételeibe ad betekintést.

Az itt található képek a BlueDolphin saját weboldaláról származnak, és a BlueDolphin engedélyével kerültek megjelenítésre.

Képek a BlueDolphin vállalat életéből. Egy autó a BlueDolphin flottájából. Képek a BlueDolphin vállalat életéből. Jótékonysági aukcióikon az árvaházakat támogatják. Képek a BlueDolphin vállalat kiállításairól. Építő és lakberendezési vásár.

Copyright © by Cesal Slovakia S.r.o. All Rights Reserved.
SK. Bratislava, Sabinovská u. 12.
Link-up: iroda[kukac]atlashungary.hu | Shop: http://shop.atlashungary.hu
Általános Szolgáltatási Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Felhasználói tudnivalók
Copyright © by Ibituba.hu for Cesal Slovakia S.r.o.